Beroepskeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder advies bij jouw beroepskeuze.

De afgelopen 7 jaar hielpen wij ruim 500 tevreden klanten met een gedegen beroepskeuzeadvies. De beroepskeuzetrajecten zijn met name bedoeld voor (young) professionals (indicatie: 18 t/m 45 jaar) die graag een weloverwogen beroepskeuzeadvies willen krijgen of ze nu een reguliere of re-integrerende werknemer of werkzoekende zijn. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van beroepskeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen beroepskeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

Bekijk de beroepskeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan beroepskeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews

Na zoveel opleidingen wist ik het gewoon even niet meer.
Guido heeft mij enorm geholpen, nu weet ik wat er bij mij past. (nu ga ik een opleiding in de media kiezen).
Ik heb het beroepskeuzetraject met bijpassende studie gedaan en als erg prettig ervaren!

Thanks Guido, je bent een topper!

In korte tijd veel over mezelf geleerd en mogelijkheden gevonden waar ik iets mee kan. Een traject bij Guido is zeker aan te raden als je het zelf niet goed meer weet!

Het beroepskeuzetraject is zeker aan te raden wanneer je opzoek bent naar een ander, beter passend beroep. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. In een korte tijd leer je jezelf en verrassende mogelijkheden kennen. Inmiddels studeer ik met veel plezier en zie ik de toekomst zonnig in. Bedankt Guido!

Heeft mij erg goed geholpen! Bedankt Guido!

Ik ben erg blij dat ik de beroepskeuzetest bij Guido heb gedaan. Voorheen heb ik nooit echt geweten wat ik wilde worden. Bij Guido heb ik het uitgebreide beroepskeuzetraject gedaan. Het is fijn dat je in een relatief korte periode te weten krijgt wat echt bij je past. Doordat Guido de resultaten van de tests met elkaar vergelijkt, komt er een heel goed en passend resultaat uit.
Ik ben nu bezig met een nieuwe studie die veel beter bij mij past!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»