Hulp bij het maken van een passende beroepskeuze


Een beroep uitoefenen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je beroepskeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende beroepen niet (zo goed) kent? Dit geeft veel twijfel en staat wellicht voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat maken van de juiste beroepskeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 9 jaar hielpen wij over de 700 tevreden klanten bij het maken van een succesvolle studiekeuze (zie onderaan deze pagina en bij testimonials). Zowel face-to-face (Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam) als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Voor meer informatie over hoe de drie beroepskeuzetrajecten werken klik op onderstaande buttons en/of bekijk onderstaande video voor meer uitleg:

Compact

€899,-*

  • 2 Sessies
  • 3 testen
  • Opdracht door PV
  • Beknopt Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!

Uitgebreid

€1399,-*

  • 4 Sessies
  • 4 testen
  • Opdracht door PV & Cliënt
  • Grondig Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pad-Vinder
Average rating:  
 13 reviews
by Karianne on Pad-Vinder

Het beroepskeuze traject van pad-vinder is mij erg goed bevallen. Guido is iemand waar je makkelijk mee kunt praten en hij neemt alle tijd voor je.Door middel van verschillende testen en opdrachten leer je jezelf goed kennen en kom je er achter wat je nodig hebt op je werk en wat je leuk vind om te doen. Hiermee kun je gemakkelijker een richting vinden om in verder te gaan.Bedankt voor alle hulp!

by Richard on Pad-Vinder

Guido heeft mij heel goed geholpen door een luisterend oor te zijn en goed te spiegelen wat ik precies wil en kan. Heel fijn om nu weer goed te weten waar ik naartoe wil werken!

by Veronique on Pad-Vinder

Dat aspecten van mijn werk me (flink) tegen stonden en dat er daarom dingen anders moesten, was me bekend. Daar nam ik ook al stappen in. Guido heeft mij geholpen te pinpointen wàt er specifiek niet goed zat en vooral waarom d.m.v. de testresultaten en zijn visie hierop. Daarmee heb ik bevestigd gekregen dat ik de goede richting in geslagen ben en Guido heeft me geholpen dat pad concreter te zien en uit te stippelen zodat ik daarmee de toekomst in kan.

by Myrthe on Pad-Vinder

Guido heeft mij geweldig begeleid toen ik er op mijn werk helemaal doorheen zat.

Toen ik 10 jaar in de Horeca werkte en mijn "droombaan" bekleedde was ik gewoonweg niet gelukkig. Guido nam tijdens onze gesprekken echt de tijd mij te leren kennen en te achterhalen welk beroep/welke baan bij mij zou passen. Door meerdere testen bij mij af te nemen kreeg ik niet alleen zijn mening, maar ook een onderbouwd rapport.

Ik vond het vooral fijn dat er iemand met goed onderbouwde argumenten kwam waarom de baan die ik had niet bij mij paste. Dit traject doorlopen terwijl ik zo'n 60 uur per week werkte was wel erg pittig, gelukkig dacht Guido ook hierin met mij mee.

Nu heb ik een geweldige baan gevonden die perfect bij mij past! Als je twijfelt of de baan die je hebt wel iets voor je is of je niet precies weet wat je wilt, zou ik echt aanraden even met Guido te gaan praten!

by Joost Mol on Pad-Vinder

Na vele jaren in een voor mij uitzichtloze studie te zitten, heb ik eindelijk weer een stip aan de horizon gekregen. Als je er achter wilt komen; waar je goed in bent, wie je bent en wat je daar mee kunt, is het beroepskeuzeadvies de manier om daar achter te komen.

Bedankt Guido!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»