Hulp bij het maken van een passende beroepskeuze


Een beroep uitoefenen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je beroepskeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende beroepen niet (zo goed) kent? Dit geeft veel twijfel en staat wellicht voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat maken van de juiste beroepskeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 10 jaar hielpen wij over de 800 tevreden klanten bij het maken van een succesvolle studiekeuze (zie onderaan deze pagina en bij testimonials). Zowel face-to-face (Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam) als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Voor meer informatie over hoe de drie beroepskeuzetrajecten werken klik op onderstaande buttons en/of bekijk onderstaande video voor meer uitleg:

Compact

€1099,-*

  • 2 Sessies
  • 4 testen
  • Opdracht door PV
  • Beknopt Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!

Uitgebreid

€1599,-*

  • 4 Sessies
  • 4 testen
  • Opdracht door PV & Cliënt
  • Grondig Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!

* De genoemde prijzen hierboven zijn de face-to-face trajectprijzen (incl. BTW) in Zaandam. Voor een online traject geldt een korting van € 200. Voor een face-to-face traject buiten Zaandam geldt een toeslag van € 200.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pad-Vinder
Average rating:  
 15 reviews
 by Daan

De gesprekken met Guido en de opdrachten hebben me goed geholpen me te 'herinneren' wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Daardoor weet ik nu niet alleen welke richting ik op wil groeien, maar ook waarom ik dat wil en hoe ik dat ga aanpakken.

 by Hidde

Een aantal maanden geleden heb ik bij Guido een uitgebreid pakket gevolgd. Het was erg fijn omdat Guido centraal stelt dat er vooral wordt gekeken naar wat je zelf het belangrijkste vindt en hij goed kan luisteren/analyseren. Ik ben op dit moment nog steeds erg gelukkig met waar ik sta in mijn leven en het was fijn om door middel van dit pakket mijn keuzes te kunnen bevestigen.

 by Karianne

Het beroepskeuze traject van pad-vinder is mij erg goed bevallen. Guido is iemand waar je makkelijk mee kunt praten en hij neemt alle tijd voor je.Door middel van verschillende testen en opdrachten leer je jezelf goed kennen en kom je er achter wat je nodig hebt op je werk en wat je leuk vind om te doen. Hiermee kun je gemakkelijker een richting vinden om in verder te gaan.Bedankt voor alle hulp!

 by Richard

Guido heeft mij heel goed geholpen door een luisterend oor te zijn en goed te spiegelen wat ik precies wil en kan. Heel fijn om nu weer goed te weten waar ik naartoe wil werken!

 by Veronique

Dat aspecten van mijn werk me (flink) tegen stonden en dat er daarom dingen anders moesten, was me bekend. Daar nam ik ook al stappen in. Guido heeft mij geholpen te pinpointen wàt er specifiek niet goed zat en vooral waarom d.m.v. de testresultaten en zijn visie hierop. Daarmee heb ik bevestigd gekregen dat ik de goede richting in geslagen ben en Guido heeft me geholpen dat pad concreter te zien en uit te stippelen zodat ik daarmee de toekomst in kan.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»