Beroepskeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder advies bij jouw beroepskeuze.

De afgelopen 9 jaar hielpen wij ruim 600 tevreden klanten met een gedegen beroepskeuzeadvies. Dit kan zowel face-to-face als online (Skype, Zoom etc.).

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
Bekijk standaard beroepskeuzetraject
  • Bewezen beroepskeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek
Bekijk uitgebreid beroepskeuzetraject

De beroepskeuzetrajecten zijn met name bedoeld voor young professionals (indicatie: 18 t/m 35 jaar of iets ouder) die graag een weloverwogen beroepskeuzeadvies willen krijgen of ze nu een reguliere of re-integrerende werknemer of werkzoekende zijn. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van beroepskeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Kijk nu naar de beroepskeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan beroepskeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pad-Vinder
Average rating:  
 10 reviews
by Myrthe on Pad-Vinder

Guido heeft mij geweldig begeleid toen ik er op mijn werk helemaal doorheen zat.

Toen ik 10 jaar in de Horeca werkte en mijn "droombaan" bekleedde was ik gewoonweg niet gelukkig. Guido nam tijdens onze gesprekken echt de tijd mij te leren kennen en te achterhalen welk beroep/welke baan bij mij zou passen. Door meerdere testen bij mij af te nemen kreeg ik niet alleen zijn mening, maar ook een onderbouwd rapport.

Ik vond het vooral fijn dat er iemand met goed onderbouwde argumenten kwam waarom de baan die ik had niet bij mij paste. Dit traject doorlopen terwijl ik zo'n 60 uur per week werkte was wel erg pittig, gelukkig dacht Guido ook hierin met mij mee.

Nu heb ik een geweldige baan gevonden die perfect bij mij past! Als je twijfelt of de baan die je hebt wel iets voor je is of je niet precies weet wat je wilt, zou ik echt aanraden even met Guido te gaan praten!

by Joost Mol on Pad-Vinder

Na vele jaren in een voor mij uitzichtloze studie te zitten, heb ik eindelijk weer een stip aan de horizon gekregen. Als je er achter wilt komen; waar je goed in bent, wie je bent en wat je daar mee kunt, is het beroepskeuzeadvies de manier om daar achter te komen.

Bedankt Guido!

by Julia on Pad-Vinder

Heel erg tevreden met het studieberoepskeuzetraject. Ik heb veel over mezelf geleerd en duidelijkheid gekregen over welke beroepen bij mij passen en mij liggen. Bedankt Guido!

by Brenda Nijs on Pad-Vinder

Na zoveel opleidingen wist ik het gewoon even niet meer.

Guido heeft mij enorm geholpen, nu weet ik wat er bij mij past. (nu ga ik een opleiding in de media kiezen).

Ik heb het beroepskeuzetraject met bijpassende studie gedaan en als erg prettig ervaren!Thanks Guido, je bent een topper!

by Nico on Pad-Vinder

In korte tijd veel over mezelf geleerd en mogelijkheden gevonden waar ik iets mee kan. Een traject bij Guido is zeker aan te raden als je het zelf niet goed meer weet!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»