Beroepskeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder advies bij jouw beroepskeuze.

De afgelopen 7 jaar hielpen wij ruim 500 tevreden klanten met een gedegen beroepskeuzeadvies.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen beroepskeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

De beroepskeuzetrajecten zijn met name bedoeld voor young professionals (indicatie: 18 t/m 35 jaar) die graag een weloverwogen beroepskeuzeadvies willen krijgen of ze nu een reguliere of re-integrerende werknemer of werkzoekende zijn. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van beroepskeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Kijk nu naar de beroepskeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan beroepskeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews

Het beroepskeuzetraject is zeker aan te raden wanneer je opzoek bent naar een ander, beter passend beroep. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. In een korte tijd leer je jezelf en verrassende mogelijkheden kennen. Inmiddels studeer ik met veel plezier en zie ik de toekomst zonnig in. Bedankt Guido!

Heeft mij erg goed geholpen! Bedankt Guido!

Ik ben erg blij dat ik de beroepskeuzetest bij Guido heb gedaan. Voorheen heb ik nooit echt geweten wat ik wilde worden. Bij Guido heb ik het uitgebreide beroepskeuzetraject gedaan. Het is fijn dat je in een relatief korte periode te weten krijgt wat echt bij je past. Doordat Guido de resultaten van de tests met elkaar vergelijkt, komt er een heel goed en passend resultaat uit.
Ik ben nu bezig met een nieuwe studie die veel beter bij mij past!

De methode waar Guido mee werkt, is erg prettig. Met weinig tijd heb je goed inzicht in je kwaliteiten, je kunnen en wat je wilt. Het prettige aan deze methode is dat je niet alleen denkt aan de beroepen die je al kent, maar ook aan de beroepen die niet kent, waardoor je een bredere blik hebt op de mogelijke beroepen. Daarnaast is Guido een prettige, rustige man die op een prettige manier met je meedenkt.
Bedankt voor alles Guido!

Beroepskeuzeadvies is zeker een aanrader. Het traject is duidelijk en overzichtelijk. Het resultaat is zeer concreet met net dat stapje meer dan verwacht. Ook het persoonlijke contact heb ik als zeer plezierig ervaren. Zowel in de afspraken vooraf (hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt) als tijdens het proces (plezierige gesprekken) en zeker ook in de nazorg.