HULP BIJ HET MAKEN VAN EEN PASSENDE BEROEPSKEUZE

Een beroep uitoefenen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je beroepskeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende beroepen niet (zo goed) kent? Dit geeft veel twijfel en staat wellicht voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat het maken van de juiste beroepskeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 12 jaar hielpen wij over de 1000 tevreden klanten met het maken van een succesvolle beroepskeuze.

Zowel face-to-face in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden,
Utrecht en Zaandam als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Prijzen beroepskeuzetrajecten

Beroepskeuzetraject

Uitgebreid
1699,-*
  • 4 Sessies
  • 3 testen + Intelligentietest
  • Opdracht door PV & Cliënt
  • Grondig Rapport

* De genoemde prijzen hierboven zijn de face-to-face trajectprijzen (incl. BTW). Voor een online traject geldt een korting van € 300. Voor een overzicht van alle tarieven klik hier.

Video: Hoe werken het intakegesprek en de studie- en beroepskeuzetrajecten?

Wat zeggen klanten over Pad-Vinder

(bekijk de review policy)

De gesprekken met Pad-Vinder en de opdrachten hebben me goed geholpen me te ‘herinneren’ wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Daardoor weet ik nu niet alleen welke richting ik op wil groeien, maar ook waarom ik dat wil en hoe ik dat ga aanpakken.

Daan – Professional – Beroepskeuzetraject

Pad-Vinder heeft mij heel goed geholpen door een luisterend oor te zijn en goed te spiegelen wat ik precies wil en kan. Heel fijn om nu weer goed te weten waar ik naartoe wil werken!

Richard – Professional – Beroepskeuzetraject

Pad-Vinder heeft mij geweldig begeleid toen ik er op mijn werk helemaal doorheen zat. Nu heb ik een geweldige baan gevonden die perfect bij mij past! Als je twijfelt of de baan die je hebt wel iets voor je is of je niet precies weet wat je wilt, zou ik echt aanraden even met Pad-Vinder te gaan praten!

Myrthe – Professional – Beroepskeuzetraject