Hulp bij het maken van een passende beroepskeuze

Een beroep uitoefenen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je beroepskeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende beroepen niet (zo goed) kent? Dit geeft veel twijfel en staat wellicht voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat maken van de juiste beroepskeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 9 jaar hielpen wij over de 700 tevreden klanten bij het maken van een succesvolle beroepskeuze (zie onderaan deze pagina en bij testimonials). Zowel face-to-face (AlkmaarAmersfoortAmsterdamHaarlemHilversumLeidenUtrecht en Zaandam) als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Hoe pakt Pad-Vinder de beroepskeuzetrajecten aan:

 

Beroepskeuzetraject Compact Standaard Uitgebreid
Testen 3 4 4
IQ-test Nee Nee Ja
Sessies 2 3 4
Opdracht gemaakt door PV gemaakt door PV & cliënt gemaakt door PV & cliënt
Rapport Beknopt Grondig Grondig
Prijs € 899,-* € 1099,-* € 1399,-*

* € 100 korting op online traject

De helft van de jonge werkenden wisselt binnen twee jaar van baan. Een verkeerde beroepskeuze kost veel tijd en geld, het is daarom van belang om je hier goed in te verdiepen. In de beroepskeuzetrajecten van Pad-Vinder leer je jezelf en de daarbij passende beroepen kennen. Maak vandaag nog een afspraak zodat jij onbezorgd tot een goede beroepskeuze komt!

Kijk nu naar de beroepskeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan beroepskeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pad-Vinder
Average rating:  
 11 reviews
by Veronique on Pad-Vinder

Dat aspecten van mijn werk me (flink) tegen stonden en dat er daarom dingen anders moesten, was me bekend. Daar nam ik ook al stappen in. Guido heeft mij geholpen te pinpointen wàt er specifiek niet goed zat en vooral waarom d.m.v. de testresultaten en zijn visie hierop. Daarmee heb ik bevestigd gekregen dat ik de goede richting in geslagen ben en Guido heeft me geholpen dat pad concreter te zien en uit te stippelen zodat ik daarmee de toekomst in kan.

by Myrthe on Pad-Vinder

Guido heeft mij geweldig begeleid toen ik er op mijn werk helemaal doorheen zat.

Toen ik 10 jaar in de Horeca werkte en mijn "droombaan" bekleedde was ik gewoonweg niet gelukkig. Guido nam tijdens onze gesprekken echt de tijd mij te leren kennen en te achterhalen welk beroep/welke baan bij mij zou passen. Door meerdere testen bij mij af te nemen kreeg ik niet alleen zijn mening, maar ook een onderbouwd rapport.

Ik vond het vooral fijn dat er iemand met goed onderbouwde argumenten kwam waarom de baan die ik had niet bij mij paste. Dit traject doorlopen terwijl ik zo'n 60 uur per week werkte was wel erg pittig, gelukkig dacht Guido ook hierin met mij mee.

Nu heb ik een geweldige baan gevonden die perfect bij mij past! Als je twijfelt of de baan die je hebt wel iets voor je is of je niet precies weet wat je wilt, zou ik echt aanraden even met Guido te gaan praten!

by Joost Mol on Pad-Vinder

Na vele jaren in een voor mij uitzichtloze studie te zitten, heb ik eindelijk weer een stip aan de horizon gekregen. Als je er achter wilt komen; waar je goed in bent, wie je bent en wat je daar mee kunt, is het beroepskeuzeadvies de manier om daar achter te komen.

Bedankt Guido!

by Julia on Pad-Vinder

Heel erg tevreden met het studieberoepskeuzetraject. Ik heb veel over mezelf geleerd en duidelijkheid gekregen over welke beroepen bij mij passen en mij liggen. Bedankt Guido!

by Brenda Nijs on Pad-Vinder

Na zoveel opleidingen wist ik het gewoon even niet meer.

Guido heeft mij enorm geholpen, nu weet ik wat er bij mij past. (nu ga ik een opleiding in de media kiezen).

Ik heb het beroepskeuzetraject met bijpassende studie gedaan en als erg prettig ervaren!Thanks Guido, je bent een topper!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»