Beroepskeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder advies bij jouw beroepskeuze.

De afgelopen 8,5 jaar hielpen wij ruim 600 tevreden klanten met een gedegen beroepskeuzeadvies.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen beroepskeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

De beroepskeuzetrajecten zijn met name bedoeld voor young professionals (indicatie: 18 t/m 35 jaar) die graag een weloverwogen beroepskeuzeadvies willen krijgen of ze nu een reguliere of re-integrerende werknemer of werkzoekende zijn. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van beroepskeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Kijk nu naar de beroepskeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan beroepskeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews

Na vele jaren in een voor mij uitzichtloze studie te zitten, heb ik eindelijk weer een stip aan de horizon gekregen. Als je er achter wilt komen; waar je goed in bent, wie je bent en wat je daar mee kunt, is het beroepskeuzeadvies de manier om daar achter te komen.Bedankt Guido!

Heel erg tevreden met het studieberoepskeuzetraject. Ik heb veel over mezelf geleerd en duidelijkheid gekregen over welke beroepen bij mij passen en mij liggen. Bedankt Guido!

Na zoveel opleidingen wist ik het gewoon even niet meer.
Guido heeft mij enorm geholpen, nu weet ik wat er bij mij past. (nu ga ik een opleiding in de media kiezen).
Ik heb het beroepskeuzetraject met bijpassende studie gedaan en als erg prettig ervaren!

Thanks Guido, je bent een topper!

In korte tijd veel over mezelf geleerd en mogelijkheden gevonden waar ik iets mee kan. Een traject bij Guido is zeker aan te raden als je het zelf niet goed meer weet!

Het beroepskeuzetraject is zeker aan te raden wanneer je opzoek bent naar een ander, beter passend beroep. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. In een korte tijd leer je jezelf en verrassende mogelijkheden kennen. Inmiddels studeer ik met veel plezier en zie ik de toekomst zonnig in. Bedankt Guido!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»