Intelligentieonderzoek: Waar ligt jouw plafond?

Om een goede en weloverwogen keuze te kunnen maken voor een studiekeuze of beroepskeuze, heb je een helder inzicht nodig in je intelligentieniveau. Het intelligentieonderzoek van psychologisch adviesbureau Pad-Vinder helpt jou bij het maken van de juiste keuze.

Het intelligentieonderzoek is bestemd voor middelbare scholieren, studenten, werknemers en werkzoekenden die voor hun studie of werk inzicht willen krijgen in hun intelligentie. Er wordt gebruik gemaakt van één van de betere en nieuwere instrumenten op dit gebied: de WAIS-IV IQ-test. De WAIS-IV kan ook voor klinische doeleinden ingezet worden en is geschikt voor jongeren en volwassenen van 16 tot en met 84 jaar. Naast een totale IQ-score worden indexen berekend voor verbaal begrip, perceptueel redeneren, werkgeheugen en verwerkingssnelheid.

Dit kan in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam of omstreken.

De WAIS-IV wordt bij Pad-Vinder face-to-face afgenomen met behulp van twee iPads. Het intelligentieonderzoek is ook een onderdeel van het uitgebreide studiekeuzeadvies traject en uitgebreide beroepskeuzeadvies traject (in de trajecten is het intelligentieonderzoek een stuk goedkoper).

Professioneel intelligentieonderzoek / IQ-test

  • Uitgebreide officiële face-to-face intelligentieonderzoek van 1,5 ẚ 2 uur via twee I-Pads (voor testleider en cliënt)
  • Telefonisch gesprek over resultaten
  • Digitale rapportage per e-mail
  • Prijs afname in Zaandam: € 450,- (inclusief BTW)
  • Prijs afname in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht: € 499,- (inclusief BTW)