INTELLIGENTIEONDERZOEK: WAAR LIGT JOUW PLAFOND?

Om een goede en weloverwogen keuze te kunnen maken voor een studiekeuze of beroepskeuze, heb je vaak een helder inzicht nodig in je intelligentieniveau. Het intelligentieonderzoek van psychologisch adviesbureau Pad-Vinder helpt jou bij het maken van de juiste keuze.

Het intelligentieonderzoek is bestemd voor middelbare scholieren, studenten, werknemers en werkzoekenden die voor hun studie of werk inzicht willen krijgen in hun intelligentie. Maar ook voor ieder ander die inzicht zoekt in zijn of haar intelligentie. Er wordt gebruik gemaakt van één van de betere en nieuwere instrumenten op dit gebied: de WAIS-IV IQ-test. De WAIS-IV kan ook voor klinische doeleinden ingezet worden, is geschikt voor jongeren en volwassenen van 16 tot en met 84 jaar en in de range van laagbegaafd tot en met hoogbegaafd. Naast een totale IQ-score worden indexen berekend voor verbaal begrip, perceptueel redeneren, werkgeheugen en verwerkingssnelheid.

Dit kan in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam (voor andere plaatsen in Nederland: prijs op aanvraag). Het intelligentieonderzoek is altijd face-to-face (dus niet online).

 

De WAIS-IV wordt bij Pad-Vinder face-to-face afgenomen met behulp van twee iPads. Het intelligentieonderzoek is ook een onderdeel van het uitgebreide studiekeuzeadvies traject en uitgebreide beroepskeuzeadvies traject (in de trajecten is het intelligentieonderzoek een stuk goedkoper).

Professioneel intelligentieonderzoek / IQ-test

Intelligentieonderzoek

Elders in Nederland
? **
  • Face-to-face intelligentieonderzoek (WAIS-IV) van 1,5 ẚ 2 uur via twee I-Pads (voor testleider en cliënt)
  • Nabespreking over resultaten
  • Digitale rapportage per e-mail
  • ** Prijs op aanvraag

Wat zeggen klanten over Pad-Vinder

(bekijk de review policy)

Het intelligentieonderzoek dat ik bij Pad-Vinder heb gevolgd heeft mij veel nieuwe inzichten over mijzelf gegeven.

Wouter Stumphius – Student – Intelligentieonderzoek

Het intelligentieonderzoek dat ik bij Pad-Vinder heb gedaan is mij super goed bevallen. Mede door hun oplettendheid zijn we er achter gekomen dat ik waarschijnlijk dyscalculi zou hebben. Na nader onderzoek bleek dit te kloppen. Dit heeft mij veel antwoorden op al jaren onbeantwoorde vragen gegeven en konden we eindelijk verklaren waarom ik problemen had met bepaalde vakken. Mijn complimenten!

Aniek – Student – Intelligentieonderzoek

Het intelligentieonderzoek dat ik bij Pad-Vinder gevolgd heb, heeft mij verder geholpen met leren/studie. Hij heeft mij geholpen met het inzicht geven van problematiek waar ik al een tijd tegen aan liep. Dit was niet eerder gediagnosticeerd, maar nu wel. Hierdoor krijg ik ook de hulp die ik nodig heb bij mijn studie. Pad-Vinder heeft mij doorverwezen naar iemand die mij verder heeft geholpen met mijn dyslexie-verklaring.

Lucky – Student – Intelligentieonderzoek