Intelligentieonderzoek: Waar ligt jouw plafond?

Om een goede en weloverwogen keuze te kunnen maken voor een studiekeuze of beroepskeuze, heb je vaak een helder inzicht nodig in je intelligentieniveau. Het intelligentieonderzoek van psychologisch adviesbureau Pad-Vinder helpt jou bij het maken van de juiste keuze.

Intelligentieonderzoek

Het intelligentieonderzoek is bestemd voor middelbare scholieren, studenten, werknemers en werkzoekenden die voor hun studie of werk inzicht willen krijgen in hun intelligentie. Er wordt gebruik gemaakt van één van de betere en nieuwere instrumenten op dit gebied: de WAIS-IV IQ-test. De WAIS-IV kan ook voor klinische doeleinden ingezet worden en is geschikt voor jongeren en volwassenen van 16 tot en met 84 jaar. Naast een totale IQ-score worden indexen berekend voor verbaal begrip, perceptueel redeneren, werkgeheugen en verwerkingssnelheid.

Dit kan in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam of omstreken. Het intelligentieonderzoek is altijd face-to-face (dus niet online).

De WAIS-IV wordt bij Pad-Vinder face-to-face afgenomen met behulp van twee iPads. Het intelligentieonderzoek is ook een onderdeel van het uitgebreide studiekeuzeadvies traject en uitgebreide beroepskeuzeadvies traject (in de trajecten is het intelligentieonderzoek een stuk goedkoper).

Professioneel intelligentieonderzoek / IQ-test

  • Uitgebreide officiële face-to-face intelligentieonderzoek van 1,5 ẚ 2 uur via twee I-Pads (voor testleider en cliënt)
  • Nabespreking over resultaten
  • Digitale rapportage per e-mail
  • Prijs afname in Zaandam: € 499,- (inclusief BTW)
  • Prijs afname in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht: € 599,- (inclusief BTW)

Hieronder staan intelligentieonderzoek testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder
Average rating:  
 3 reviews
 by Aniek

Het intelligentieonderzoek dat ik bij dhr. Cobelens heb gedaan is mij super goed bevallen. Mede door zijn oplettendheid zijn we er achter gekomen dat ik waarschijnlijk dyscalculi zou hebben. Na nader onderzoek bleek dit te kloppen. Dit heeft mij veel antwoorden op al jaren onbeantwoorde vragen gegeven en konden we eindelijk verklaren waarom ik problemen had met bepaalde vakken. Het intelligentieonderzoek zat leuk en afwisselend in elkaar en was zeker niet vervelend om te doen. Mijn complimenten!

 by Lucky

Het intelligentieonderzoek dat ik bij dhr. Cobelens heb gevolgd heeft mij verder geholpen met leren/studie. Hij heeft mij geholpen met het inzicht geven van mijn problematiek waar ik al een tijd tegen aan liep. Dit was niet eerder gediagnosticeerd, maar nu wel. Hierdoor krijg ik ook de hulp die ik nodig heb bij mijn studie. Door het intelligentieonderzoek zijn mijn leerproblemen in beeld gekomen en weet ik nu waar het aan lag en wat ik hieraan kan doen.

Dhr. Cobelens heeft mij doorverwezen naar iemand die mij verder heeft geholpen met mijn dyslexie-verklaring.

 by Wouter Stumphius

Het intelligentieonderzoek dat ik bij dhr. Cobelens heb gevolgd heeft mij veel nieuwe inzichten over mijzelf gegeven.

Ook heeft het geholpen met het blootleggen van een onderliggend studieprobleem, dat hiervoor nog niet gediagnosticeerd was.

Het heeft mij geholpen een passende studiewijze te vormen, waarmee ik mij als persoon én student verder kan ontplooien.