Studiekeuzeadvies en Beroepskeuzeadvies in en rond Alkmaar

Zit je op de Inholland Alkmaar of een middelbare school zoals het Luzac, Noord-Kennemerland, Willem Blaeu, Murmelliusgymnasium, Jan Arentsz, het Lyceum, het Stedelijk Dalton-, Van der Meij-, Petrus Canisius- of Clusius College in Alkmaar en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Ook voor beroepskeuzeadvies ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Alkmaar is goed bereikbaar met de auto (klik op routebeschrijving in bovenstaande google maps voor een beschrijving op maat). De locatie is vanaf de A9 uitstekend bereikbaar. Vanaf Alkmaar Ring Oost, afslag Overdie/Boekelermeer, richting Overdie. Bij de rotonde rechtsaf de Koelmalaan op en aan het einde bij de eerste telefooncel aan de rechterkant parkeren. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond van de Telefooncentrale.
Openbaar vervoer: Vanaf Alkmaar NS neemt u buslijn 2 (halte Bestevaertstraat), 3 of 4 (halte Koelmalaan 280-310). Vervolgens 6 minuten Oostwaards lopen. De Telefooncentrale is reeds in zicht.
Parkeren: Op het eigen parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd.

Pad-Vinder Alkmaar
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar