Studiekeuzeadvies Zaandam

Zit je op het MBO Regio College of een middelbare school zoals het Zaanlands Lyceum, Bertrand Russell, Pascal Zuid, Compaen, Trias, Pascal-, Zuiderzee-, St. Michaƫl- of Saenredam College in Zaandam en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Zaandam is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis aan de Tjotterlaan. Ook met het openbaar vervoer is Pad-Vinder prima bereikbaar. Vanaf station Zaandam neem je bus 394. Uitstappen bij de halte Tjotterlaan. Hiervandaan is het slechts 3 minuten lopen naar Pad-Vinder. Het kantoor is gevestigd in het gebouw van Fysiotherapie Hoornseveld. Neem plaats in de wachtruimte en neem alvast een kopje thee of koffie.

Pad-Vinder Zaandam

Pad-Vinder Zaandam
Tjotterlaan 14c
1503 LB Zaandam