Studiekeuzeadvies Zaandam

Zit je op het MBO Regio College of een middelbare school zoals het Zaanlands Lyceum, Bertrand Russell, Pascal Zuid, Compaen, Trias, Pascal-, Zuiderzee-, St. Michaƫl- of Saenredam College in Zaandam en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Zaandam is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de Schokkerlaan of aan de Weer. Ook met het openbaar vervoer is Pad-Vinder prima bereikbaar. Vanaf station Zaandam neem je bus 394. Uitstappen bij de halte Noordwachter of Botterlaan (let op! de laatst genoemde bushalte is een nieuwe halte). Hiervandaan is het slechts 2 minuten lopen naar Pad-Vinder. Het pand bevindt zich op de hoek van de weer met de Schokkerlaan.

Pad-Vinder Zaandam

Pad-Vinder Zaandam
Schokkerlaan 53
1503 JN Zaandam