Over Pad-Vinder

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder is opgericht op 1 juli 2011 door drs. Guido Cobelens (1978). Guido is psycholoog (Universiteit van Amsterdam, 2007). Ook heeft hij de HBO opleiding Small Business afgerond (Haarlem Business School, 2002). Hij is getrouwd en vader van twee prachtige zonen.

Guido

Guido werkte een aantal jaren als consultant voor diverse multinationals. In die rol ontdekte hij dat veel mensen moeite hebben een passende studiekeuze en beroepskeuze te maken. Dat inspireerde hem om mensen te helpen met studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies, eerst een jaar bij een bureau in Amsterdam en vervolgens zijn eigen adviesbureau te starten: Pad-Vinder.

De missie van Pad-Vinder:
Als psycholoog adviseert, coacht, motiveert hij mensen om hun zelfinzicht, bewustzijn en vaardigheden te vergroten, met als doel het vinden van een passende studie of beroep.

Inmiddels heeft Pad-Vinder in de loop der jaren vele leerlingen, studenten, werknemers, werkzoekenden en re-integreerders begeleid. Vele studenten hebben ondertussen de gekozen studie afgerond of zijn daarmee bezig en anderen hebben hun carrière een nieuwe wending gegeven.