Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Vooraf weten waar je aan toe bent, zonder dat je kosten maakt!

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder biedt klanten de mogelijkheid om voordat ze een studiekeuzeadvies traject of beroepskeuzeadvies traject aangaan eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek (online) te voeren. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkwijze en de psycholoog waarmee je in het traject samenwerkt. Ook kan Pad-Vinder in dit gesprek aangeven of een dergelijk traject voor jou geschikt is. Met andere woorden na dit gesprek weet je wat je kunt verwachten en bepaal je of je met een traject door gaat of niet.

Het online intakegesprek is altijd gratis.

Het gratis intakegesprek is online. De voortzetting van een traject kan ook in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht of Zaandam of online worden gevolgd.

Het face-to-face intakegesprek in Zaandam en buiten Zaandam is alleen gratis als je doorgaat met een traject.

Klanten die graag het intakegesprek face-to-face in Zaandam of buiten Zaandam willen voeren betalen voor Zaandam € 99,00 (incl. BTW) voor Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht € 149,00 (incl. BTW), wanneer ze na het gesprek besluiten niet verder te gaan. De betaling van dit bedrag vervalt als er besloten wordt met een traject door te gaan.

Vraag nu een intakegesprek aan!