Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Vooraf weten waar je aan toe bent, zonder dat je kosten maakt!

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder biedt klanten de mogelijkheid om voordat ze een studiekeuzeadvies traject of beroepskeuzeadvies traject aangaan eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek (face-to-face of online) te voeren. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkwijze en de psycholoog waarmee je in het traject samenwerkt. Ook kan Pad-Vinder in dit gesprek aangeven of een dergelijk traject voor jou geschikt is. Met andere woorden na dit gesprek weet je wat je kunt verwachten en bepaal je of je met een traject door gaat of niet.

Het (face-to-face) intakegesprek in Zaandam en het online intakegesprek zijn altijd gratis.

Het gratis intakegesprek vindt altijd plaats in Zaandam of online. De voortzetting van een traject kan ook in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, of Utrecht of online worden gevolgd.

Het intakegesprek buiten Zaandam is alleen gratis als je doorgaat met een traject.

Klanten die graag het intakegesprek buiten Zaandam willen voeren betalen voor Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht € 99,00 (incl. BTW), wanneer ze na het gesprek besluiten niet verder te gaan. De betaling van dit bedrag vervalt als er besloten wordt met een traject door te gaan. Een studiekeuzeadvies of beroepskeuzeadvies traject (incl. intakegesprek) buiten Zaandam volgen neemt dus geen extra kosten met zich mee.

Vraag nu een intakegesprek aan!