Testimonials door klanten

Hieronder staat een greep uit de aanbevelingen die Pad-Vinder in de loop der jaren heeft ontvangen. Meer dan 80 aanbevelingen staan op de studiekeuzeadvies, beroepskeuzeadvies, intelligentieonderzoek, LinkedIn en Google mijn bedrijf pagina’s.

Pad-Vinder (Guido) heeft mij erg fijn geholpen bij het maken van een studiekeuze. Door middel van meerdere testen en gesprekken liet hij mij inzien welke studie het beste bij mij past. Deze gesprekken heb ik als prettig ervaren door zijn geduldige en empathische houding.
Marjolein Knuvelder

Voor het maken van een gedegen studie keuze hebben wij de hulp ingeschakeld van Pad-Vinder (Guido). Pad-Vinder heeft ons in een relatief korte, maar intensieve periode, van een prima en gefundeerd advies voorzien waar we echt op konden vertrouwen.”
Michel Antenbrink

Pad-Vinder (Guido) benadert je persoonlijk en kijkt samen met je naar wat je nodig hebt. Ik vond zijn begeleiding erg prettig en voelde me gehoord en begrepen. We zijn samen tot een mooi resultaat gekomen.
Loes Borghans

Pad-Vinder (Guido) werd aanbevolen via via, zo gaat dat vaak. In dit geval een prima match. Adequaat, snel en oprechte communicatie. Onze dochter heeft veel baat gehad bij het begeleidingstraject in haar schoolkeuze.
Kim Alderden

Wij hebben samen met onze zoon Tim een traject gestart bij Guido van Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder, om een vervolgstudie te kiezen (hij zit in 6 vwo). Het traject omvat een aantal gesprekken, met kind en ouders, en één-op-één gesprekken tussen Guido en kind. Er wordt een test worden afgenomen om duidelijkheid te verkrijgen over je sterke en minder sterke kanten en je persoonlijkheid. Dat is de psychologische kant van het traject en dat is belangrijk, want het gaat niet alleen om je interesses, maar om te kijken welke studies aansluiten bij je persoon als geheel. Het kan bv zijn dat je geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp, maar dat een opleiding in die richting veel zelfstudie inhoudt. Als je daar niet van houdt, of als je vindt dat je structuur nodig hebt, is zo’n studie misschien dan toch niet zo’n goede keuze. Je wordt door Guido flink aan het werk gezet, en zo wordt je echt onderdeel van het traject. Na het huiswerk gedeelte vindt een eindgesprek plaats waarin allerlei aspecten van relevante studie’s in detail worden besproken. Het heeft onze zoon echt geholpen. Een shortlist van drie studies is het resultaat. Van harte aanbevolen.
Sander Arendsen

Gedurende de maanden februari en maart 2015 heeft onze zoon Hugo gebruik gemaakt van de dienstverlening van bureau Pad-vinder (Guido Cobelens). Hugo wist niet welke vervolgstudie (Universiteit/Hoge School) hij wilde beginnen na afronding van zijn VWO schoolopleiding. Nu weet hij dat wel. Daarnaast heeft hij zichzelf beter leren kennen. Tot slot denken wij, dat Hugo meer zekerheid heeft omtrent de kansen op succes van zijn vervolgstudie. Ook is er meer inzicht in beroepskansen en het kwaliteitsniveau van de vervolgstudies bij de diverse universiteiten/hoge scholen. Wij zijn erg te spreken over de begeleiding door bureau Pad-vinder (Guido Cobelens) bij dit traject. Een aanbeveling waard!
Carl Wischhoff

In mijn zoektocht naar een nieuwe carrière heeft Pad-Vinder mijn geholpen om het best passende beroep te vinden. Het eerste gesprek gaf inzicht in de werkwijze en uitleg over de testen die zouden worden afgenomen. Nadat de testen waren ingevuld en ingestuurd volgde een gesprek waarin uitgelegd werd wat de uitslagen waren én wat dit voor mij betekende. Hier kwam ik er onder andere achter een aantal sterke en minder sterke punten en waar interesse gebieden liggen. Wetende wie ik ben en waar interesse gebieden liggen ben ik op zoek gegaan naar verschillende studies en beroepen die hierop aansluiten. Guido is als psycholoog ook gaan zoeken wat bij mij als persoon past. Na de zoektocht voor verschillende studies en beroepen is er in een gesprek besproken wat ieders bevindingen zijn. De verschillende studies en beroepen zijn nader bekeken en er werd inzicht gegeven in de toekomst van dit beroep (kans op werk en inkomen). Aanvullend op dit gesprek heeft Guido een rapport geschreven waarin alles beschreven en uitgelegd wordt. Met behulp van dit rapport ben ik een nieuwe carrière begonnen. Dit rapport heeft mij veel inzichten gegeven en heeft een bijdrage aan mijn carrière switch geleverd. Hartelijk dank voor het creëren van vertrouwen om een carrière switch te durven maken.
Thomas Keijzer

Guido Cobelens (Pad-Vinder) is een zeer deskundig en empathisch persoon, die goed naar je luistert en inspeelt op je gevoelens en behoeftes. Door middel van zijn testen en psychologische achtergrond kom je snel achter je knelpunten en waarom je twijfelt over bepaalde opleidingen. Zo weet je waar je op moet focussen. Daarbij laat hij ook zien welke opleidingen goed bij je zouden passen. Hiervan krijg je een mooi en overzichtelijk document mee, zodat je dit thuis rustig kan doornemen en eventueel een beslissing kan maken. Ik heb zijn hulp als zeer professioneel en prettig ervaren en kan Guido zeer aanbevelen.
Makz Küsters

Ik kwam bij Pad-Vinder omdat ik na een mislukte studie niet wist waar mijn interesse en kwaliteit lag. Samen met Guido heb ik na verschillende testen en gesprekken een duidelijk inzicht gekregen in mijzelf als persoon en ben daardoor weer begonnen met studeren. Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn Bachelor Psychologie en zit ik compleet op mijn plek. Naast dat Guido mij geholpen heeft met deze keuze heeft hij ook andere aspecten goed kunnen onderscheiden en mij daarvoor nog doorverwezen naar een andere professional. Ook nu, 3 jaar later, kan ik hem altijd raadplegen bij eventuele vragen. Kortom, zeer tevreden over het werk van Pad-Vinder.
Anne Nederpelt

Ik heb Guido (Pad-Vinder) in de arm genomen omdat ik maar niet uit mijn studiekeuze kon komen. Dankzij zijn methodische werkwijze heb ik niet alleen de juiste studiekeuze kunnen maken, maar heb ik ook een beter inzicht gekregen ik mijn eigen kunnen. Ik ben Guido daarom nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor de hulp die hij mij heeft kunnen bieden.
Micha van Doorn