STUDIEKEUZEADVIES ALKMAAR

Zit je op de Inholland Alkmaar of een middelbare school zoals het Luzac, Noord-Kennemerland, Willem Blaeu, Murmelliusgymnasium, Jan Arentsz, het Lyceum, het Stedelijk Dalton-, Van der Meij-, Petrus Canisius- of Clusius College in Alkmaar en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.
Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Alkmaar
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

 

Pad-Vinder Alkmaar is goed bereikbaar met de auto. De locatie is vanaf de A9 uitstekend bereikbaar. Vanaf Alkmaar Ring Oost, afslag Overdie/Boekelermeer, richting Overdie. Bij de rotonde rechtsaf de Koelmalaan op en aan het einde bij de eerste telefooncel aan de rechterkant parkeren. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond van de Telefooncentrale.

Openbaar vervoer: Vanaf Alkmaar NS neemt u buslijn 2 (halte Bestevaertstraat), 3 of 4 (halte Koelmalaan 280-310). Vervolgens 6 minuten Oostwaards lopen. De Telefooncentrale is reeds in zicht.

Parkeren: Op het eigen parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd.