STUDIEKEUZEADVIES AMERSFOORT

Zit je op het ROC Midden Nederland of de Hogeschool Utrecht of een middelbare school zoals ’t Atrium, Luzac, Guido de Brès, De Amersfoortse Berg, ´t Hooghe Landt, Wellantcollege, Vakcollege, Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt, Muurhuizen, Corderius-, Meridiaan-, Van Lodenstein-, Vallei-, Meerwegen- of Hoornbeeck College in Amersfoort en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.
Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Amersfoort
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

 

Pad-Vinder Amersfoort is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Na de afrit van de snelweg (A1 of A28) genomen te hebben, ben je binnen een paar minuten op bestemming. Parkeren kan gratis aan de voorkant van het pand. Op loopafstand van Station Amersfoort-Schothorst en verschillende bushaltes. Pad-Vinder Amersfoort zit in het Regus, je kunt je melden bij de receptie op de begane grond.