STUDIEKEUZEADVIES AMSTERDAM

Zit je op een hogeschool zoals de HVA of InHolland of een universiteit zoals de UVA of VU. Of wellicht een middelbare school zoals het Nicolaas-, Hyperion-, Berlage-, Montessori-, Spinoza- of Amsterdams Lyceum, Luzac, Barlaeus, Ignatius, 4de, Vossius en Cygnus in Amsterdam en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.
Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Amsterdam
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

 

Pad-Vinder Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Gelegen direct aan de ringweg A10 West. Op een paar honderd meter van Station Amsterdam Sloterdijk. Parkeren kan gratis onder het pand in de parkeergarage. Pad-Vinder Amsterdam zit in het Regus, je kunt je melden bij de receptie op de begane grond.