STUDIEKEUZEADVIES HILVERSUM

Zit je op het Gemeentelijk Gymnasium, Luzac, Laar en Berg, het Comenius College, Alberdingk Thijm College, Willem de Zwijger College, A. Roland Holst College, Huizermaat, Erfgooiers College, Goois Lyceum of St. Vitus College in Hilversum en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.
Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Hilversum
Olympia 2D
1213 NT Hilversum

Pad-Vinder Hilversum is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Na de afrit van de snelweg (A27) genomen te hebben, ben je binnen een paar minuten op bestemming. Parkeren kan gratis aan de rechter zijkant van het pand (melden bij de slagboom). Op loopafstand van Station Hilversum Sportpark en verschillende bushaltes. Pad-Vinder Hilversum zit in het Regus, je kunt je melden bij de receptie op de begane grond.