STUDIEKEUZEADVIES LEIDEN

Zit je op de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden of een middelbare school zoals Visser ‘t Hooft Lyceum, Luzac, Stedelijk Gymnasium, Mare-, Da Vinci-, Bonaventura-, Het Vlietland-, Wellant- of Teylingen College in Leiden en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Leiden
Schipholweg 103/105
2316 CX Leiden

Pad-Vinder Leiden is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Na afrit 8 van de snelweg (A44) genomen te hebben, ben je binnen een paar minuten op bestemming. Parkeren kan gratis aan de achterkant van het pand (Parmentierweg) je dient je te melden bij de slagboom. Op loopafstand van Station Leiden Centraal. Pad-Vinder Leiden zit in het Crown Business Center Key point (tegenover het PostNL kantoor) op de begane grond kun je je melden bij de receptie.