STUDIEKEUZEADVIES UTRECHT

Zit je op de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht of de HKU of een middelbare school zoals het Christelijk Gymnasium, Luzac, St. Bonifatiuscollege, Gerrit Rietveld College of op het Stedelijk in Utrecht en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.
Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Utrecht
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

Pad-Vinder Utrecht is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Na afrit 16 van de snelweg (A12) genomen te hebben, ben je binnen een paar minuten op bestemming. Parkeren kan gratis in de parkeergarage aan de linkerkant van de hoofdingang. Voor de ingang van de parkeergarage staat een terminal (druk op het scherm en druk op de regus knop, de receptie laat je naar binnen als je aangeeft dat je voor Pad-Vinder komt). Met de bus vanaf Station Utrecht Centraal binnen 15 minuten te bereiken. Pad-Vinder Utrecht zit in het Regus (gebouw WTC Papendorp), je kunt je melden bij de receptie (op de begane grond rechts van de hoofdingang).