STUDIEKEUZEADVIES ZAANDAM

Zit je op het MBO Regio College of een middelbare school zoals het Zaanlands Lyceum, Bertrand Russell, Pascal Zuid, Compaen, Trias, Pascal-, Zuiderzee-, St. Michaël- of Saenredam College in Zaandam en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Zaandam

De Groene Bark
Provincialeweg 302
1506 MJ  Zaandam


 

Pad-Vinder Zaandam is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren kan gratis aan de voorkant van het gebouw (de groene Bark). Pad-Vinder Zaandam maakt gebruik van kantoren 241 en 243 op de eerste verdieping.

<[/et_pb_fullwidth_code][/et_pb_section]

Balans

[/et_pb_text]

Jezelf zijn daar draait het om in de studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies trajecten

[/et_pb_column]

Als een studie of beroep aansluit bij wie jij bent, wat jij leuk vindt en waar je goed in bent, voel je je fysiek, mentaal en emotioneel meer in balans en presteer je beter. Jezelf zijn daar draait het om in de studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies trajecten en het intelligentieonderzoek van Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder.

[/et_pb_row]