STUDIEKEUZEADVIES ZAANDAM

Zit je op het MBO Regio College of een middelbare school zoals het Zaanlands Lyceum, Bertrand Russell, Pascal Zuid, Compaen, Trias, Pascal-, Zuiderzee-, St. Michaël- of Saenredam College in Zaandam en omstreken en je kunt wel advies gebruiken bij je studiekeuze overweeg dan een studiekeuzetraject bij Pad-Vinder. Niet alleen voor studiekeuzeadvies, ook voor beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek ben je aan het juiste adres bij Pad-Vinder.

Het hoofdkantoor van Pad-Vinder is gevestigd in Zaandam en er wordt ook vanuit locaties in Alkmaar, AmersfoortAmsterdam, Haarlem, HilversumLeiden en Utrecht gewerkt.

Pad-Vinder Zaandam
 (in Horend Goed)
 Kon. Julianaplein 40
 1502 DV Zaandam

Pad-Vinder Zaandam is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis aan de achterzijde van het pand (let op! voor de rest is het overal betaald parkeren). Vanaf station Zaandam is het 15 minuten lopen of neem je bus 67. Uitstappen bij de halte Vincent van Goghweg. Hiervandaan is het 11 minuten lopen naar Pad-Vinder (er wordt momenteel gewerkt aan de bestrating van de westzijde, hierna ben je met de bus sneller bij PV). Bel aan bij de intercom aan de voorzijde (Pad-Vinder).