Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In heel Nederland

De afgelopen 9 jaar hielpen wij ruim 600 tevreden klanten, zowel face-to-face als online (Skype, Zoom etc.), met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO), die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme. De face-to-face trajecten zijn mogelijk in AlkmaarAmersfoortAmsterdamHaarlemHilversumLeidenUtrecht en Zaandam. De online trajecten zijn beschikbaar in heel Nederland.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

Kijk nu naar de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder
Average rating:  
 28 reviews
by Maurice on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na goede gesprekken met Guido heb ik goed ontdekt wat ik belangrijk vind en wat ik de komende tijd wil bereiken. Hij gaf me heel goed de ruimte om aan te geven wat ik belangrijk vond. Dankzij Guido sta ik positiever in mijn schoenen met de uiteindelijke beroepskeuze.

by Koen Versseput on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Onze dochter 15 jaar, 4 VWO staat i.v.m. medische problematiek zoals ADHD voor lastige keuzes. Samen met Pad-vinder zijn we het traject voor studie keuze gestart. Een heel uitgebreidt traject wat ons heel veel goede inzichten heeft gegeven voor toekomst keuzes. Ook mbt tot de specifieke situatie waar wij in zitten, heeft dit heel veel opgeleverd. Ja de kosten zijn inderdaad hoger dan andere keuze bureau's maar het is ook wel een ander level van ondersteuning en zeker waard. Naast een studie keuze krijg je inzicht in welke scholen er voor zijn, hoe de scholen presteren en nog veel meer met een flexibele en persoonlijke benadering!

by Jytte on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na twee verkeerde studiekeuzes heb ik Guido ingeschakeld en hij heeft mij ontzettend goed geholpen! De gesprekken waren ongedwongen en er hing een hele chille sfeer. Dankzij Guido ken ik mezelf nu een stuk beter en ga ik een hele leuke studie volgen, die echt goed bij mij past.

by Sander on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Dankzij Guido ben ik veel over mezelf en mijn loopbaan te weten gekomen. Los van het uitgebreide en goede advies, vond ik vooral de relaxte sfeer erg fijn. Gewoon op een rustige vertrouwelijke manier praten over jezelf beviel me het meest. Ik ben blij dat ik het traject gevolgd heb!

by Nikki on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na een verkeerde studiekeuze heb ik het studiekeuzetraject bij Pad-Vinder gevolgd, hierdoor doe ik nu een studie waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar die heel erg goed bij mij past. Ook heb ik veel geleerd over mijn competenties en interesses, waar ik zeker wat aan zal hebben.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»