Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam voor VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO.

De afgelopen 9 jaar hielpen wij ruim 600 tevreden klanten met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) uit Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam en omgeving, die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme. Dit kan zowel face-to-face als online (Skype, Zoom etc.).

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
Bekijk standaard studiekeuzetraject
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek
Bekijk uitgebreid studiekeuzetraject

Kijk nu naar de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder
Average rating:  
 26 reviews
by Jytte on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na twee verkeerde studiekeuzes heb ik Guido ingeschakeld en hij heeft mij ontzettend goed geholpen! De gesprekken waren ongedwongen en er hing een hele chille sfeer. Dankzij Guido ken ik mezelf nu een stuk beter en ga ik een hele leuke studie volgen, die echt goed bij mij past.

by Sander on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Dankzij Guido ben ik veel over mezelf en mijn loopbaan te weten gekomen. Los van het uitgebreide en goede advies, vond ik vooral de relaxte sfeer erg fijn. Gewoon op een rustige vertrouwelijke manier praten over jezelf beviel me het meest. Ik ben blij dat ik het traject gevolgd heb!

by Nikki on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na een verkeerde studiekeuze heb ik het studiekeuzetraject bij Pad-Vinder gevolgd, hierdoor doe ik nu een studie waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar die heel erg goed bij mij past. Ook heb ik veel geleerd over mijn competenties en interesses, waar ik zeker wat aan zal hebben.

by Samirah Bakker on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Guido heeft mij erg goed geholpen bij het vinden van een passende studie. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen door de verschillende testen die ik heb gemaakt. Dankzij padvinder begin ik zometeen met 100% vertrouwen aan een nieuwe studie!

by Marcel on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Het studiekeuze traject heeft mij na zelf een aantal studies gekozen te hebben zonder succes geholpen een richting te zoeken die erg op mij aansloeg. Het studiejaar is net begonnen maar ik voel dat ik een interessante en weloverwogen keuze heb gemaakt met behulp van Guido.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»