Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam voor VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO.

De afgelopen 7 jaar hielpen wij ruim 500 tevreden klanten met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) uit Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam en omgeving, die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

Bekijk de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 18 reviews

Het Pad-vinder project heeft mij geholpen om mijzelf beter te leren kennen, en meer te leren over mijn competenties en interesses. Er is ook een mooi rapport uit gekomen waar ik zeker wat aan heb met het kiezen van een vervolg studie.

Padvinder heeft me niet alleen geholpen met mijn studiekeuze, het studiekeuzetraject heeft me ook geholpen een beter beeld te krijgen van mijn algemene competenties en interesses. Ik hoop nu mijn plek gevonden te hebben bij Politicologie aan de UvA.

Padvinder schetst een duidelijk beeld van je interesses en competenties. Hij luistert met oprechte interesse en begrijpt snel hoe je als persoon in elkaar steekt. Veel aan gehad!

Na twee verkeerde studiekeuzes, heb ik een traject gevolgd bij padvinder en de geadviseerde opleiding succesvol afgerond. Ik heb een baan gevonden in deze richting en volg in mijn avonduren een vervolgopleiding.

Wist totaal niet wat ik wilde doen, ben toen langs gegaan en enorm geholpen. Doe nu nog steeds de studie wat eruit kwam! En het bevalt super

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»