Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam voor VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO.

De afgelopen 7 jaar hielpen wij ruim 500 tevreden klanten met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) uit Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam en omgeving, die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

Bekijk de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews

Padvinder schetst een duidelijk beeld van je interesses en competenties. Hij luistert met oprechte interesse en begrijpt snel hoe je als persoon in elkaar steekt. Veel aan gehad!

Na twee verkeerde studiekeuzes, heb ik een traject gevolgd bij padvinder en de geadviseerde opleiding succesvol afgerond. Ik heb een baan gevonden in deze richting en volg in mijn avonduren een vervolgopleiding.

Wist totaal niet wat ik wilde doen, ben toen langs gegaan en enorm geholpen. Doe nu nog steeds de studie wat eruit kwam! En het bevalt super

Pad-vinder helpt met het maken van de juiste keuzes door naar je eigen kwaliteiten te leren kijken en advies te geven. Ik heb het traject als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Guido is een aardige man waarmee je een goed gesprek kunt houden over je studie/toekomstplannen. Na het vroegtijdig beëindigen van mijn eerste HBO studie wist ik zelf niet precies meer hoe het nu verder moest. Ik ben inmiddels 3 maanden bezig met een nieuwe studie en dit bevalt erg goed! De gesprekken met Guido hebben hierbij erg geholpen. Ik zou het studiekeuzetraject aan alle studenten die niet helemaal zeker weten wat ze willen aanbevelen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»