Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam voor VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO.

De afgelopen 7 jaar hielpen wij ruim 500 tevreden klanten met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) uit Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam en omgeving, die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
Bekijk standaard studiekeuzetraject
 
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek
Bekijk uitgebreid studiekeuzetraject
 

Bekijk de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 21 reviews

Erg veel over mijzelf te weten gekomen, daardoor viel er een hoop op zijn plaats voor mij. Ik wil Guido ontzettend bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid

Guido Cobelens heeft mij ontzettend goed geholpen om mijzelf beter te leren kennen. Daarnaast ben ik hem heel erg dankbaar voor het feit dat ik echt gewoon een beter beeld heb van mijzelf. Nu hoop ik dat alles verder goed uit gaat pakken, maar ik er veel vertrouwen in!

Guido Cobelens heeft mij dankzij pad-vinder carrière opties gegeven waar ik zelf nooit aan gedacht heb of wat nooit concreet is geworden.

Het Pad-vinder project heeft mij geholpen om mijzelf beter te leren kennen, en meer te leren over mijn competenties en interesses. Er is ook een mooi rapport uit gekomen waar ik zeker wat aan heb met het kiezen van een vervolg studie.

Padvinder heeft me niet alleen geholpen met mijn studiekeuze, het studiekeuzetraject heeft me ook geholpen een beter beeld te krijgen van mijn algemene competenties en interesses. Ik hoop nu mijn plek gevonden te hebben bij Politicologie aan de UvA.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»