HULP BIJ HET MAKEN VAN EEN PASSENDE STUDIEKEUZE

Een MBO, HBO of WO studie volgen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je studiekeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende studies niet goed kent? Dit geeft veel twijfel en staat voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat het maken van de juiste studiekeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 12 jaar hielpen wij over de 1000 tevreden klanten met het maken van een succesvolle studiekeuze.

Zowel face-to-face in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden,
Utrecht en Zaandam als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Een derde van alle studenten stopt met hun eerste studie. Een verkeerde studiekeuze kost veel tijd en geld, het is daarom van belang om je hier goed in te verdiepen. In de studiekeuzetrajecten van Pad-Vinder leer je jezelf en de daarbij passende studies kennen. Maak vandaag nog een afspraak zodat jij onbezorgd tot een goede studiekeuze komt!

Prijzen studiekeuzetrajecten

Studiekeuzetraject

Uitgebreid
1499,-*
  • 4 Sessies
  • 3 testen + Intelligentietest WAIS-IV
  • Opdracht door PV & Cliënt
  • Grondig Rapport

* De genoemde prijzen hierboven zijn de face-to-face trajectprijzen (incl. BTW). Voor een online traject geldt een korting van € 300. Voor een overzicht van alle tarieven klik hier.

Video: Hoe werken het intakegesprek en de studie- en beroepskeuzetrajecten?

Wat zeggen klanten over Pad-Vinder

(bekijk de review policy)

Dit traject heeft mij echt ontzettend geholpen om een studie te kiezen.

Thomas – Student – Studiekeuzetraject

Na een verkeerde studiekeuze heb ik besloten om een studiekeuze adviseur in te schakelen. Pad-Vinder heeft mij goed geholpen in mijn studiekeuze.

Jaco- Student – Studiekeuzetraject

Concreet, helder, scherpzinnig, duidelijke taal en passend advies.

Hannah – Ouder – Studiekeuzetraject

Na twee verkeerde studiekeuzes heb ik Pad-Vinder ingeschakeld en hij heeft mij ontzettend goed geholpen! Dankzij Pad-Vinder ken ik mezelf nu een stuk beter en ga ik een hele leuke studie volgen, die echt goed bij mij past.

Jytte – Student – Studiekeuzetraject

Wil je een goed studieadvies ga dan met Pad-Vinder in zee. Echt een aanrader!

Joost Visser – Professional – Studiekeuzetraject

Pad-Vinder heeft me niet alleen geholpen met mijn studiekeuze, het studiekeuzetraject heeft me ook geholpen een beter beeld te krijgen van mijn algemene competenties en interesses. Ik hoop nu mijn plek gevonden te hebben bij Politicologie aan de UvA.

J.Bakker – Student – Studiekeuzetraject