Hulp bij het maken van een passende studiekeuze

Een MBO, HBO of WO studie volgen die bij je past, waar je plezier aan beleeft, kennis opdoet, vaardigheden ontwikkelt dat is wat je wilt. Kortom de basis leggen voor een mooie carrière. Maar wat nu als je niet weet hoe je je studiekeuze moet aanpakken? Wat nu als je jezelf en daarbij passende studies niet (zo goed) kent? Dit geeft veel twijfel en staat wellicht voor je gevoel een gelukkige toekomst in de weg.

Bij Pad-Vinder begrijpen we dat maken van de juiste studiekeuze belangrijk voor je is en dat een bepaalde mate van onzekerheid in dit keuzeproces normaal is. In de laatste 10 jaar hielpen wij over de 800 tevreden klanten bij het maken van een succesvolle studiekeuze (zie onderaan deze pagina en bij testimonials). Zowel face-to-face (Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam) als online. Ook voor klanten met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Voor meer informatie over hoe de drie studiekeuzetrajecten werken klik op onderstaande buttons en/of bekijk onderstaande video voor meer uitleg:


Compact

€799,-*

  • 2 Sessies
  • 3 testen
  • Opdracht door PV
  • Beknopt Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!

Uitgebreid

€1299,-*

  • 4 Sessies
  • 3 testen
  • Opdracht door PV & Cliënt
  • Grondig Rapport
  • Intelligentietest
Bekijk dit traject!

* De genoemde prijzen hierboven zijn de face-to-face trajectprijzen (incl. BTW) in Zaandam. Voor een online traject geldt een korting van € 200. Voor een face-to-face traject buiten Zaandam geldt een toeslag van € 200.

Een derde van alle studenten stopt met hun eerste studie. Een verkeerde studiekeuze kost veel tijd en geld, het is daarom van belang om je hier goed in te verdiepen. In de studiekeuzetrajecten van Pad-Vinder leer je jezelf en de daarbij passende studies kennen. Maak vandaag nog een afspraak zodat jij onbezorgd tot een goede studiekeuze komt!


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder
Average rating:  
 31 reviews
by Jaco on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na een verkeerde studiekeuze heb ik besloten om een studiekeuze adviseur in te schakelen. Guido heeft mij goed geholpen in mijn studiekeuze.

by Sophie on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Goede adviezen en snelle reacties op vragen

by Jeffrey on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Goede gesprekken en een goede sfeer

by Maurice on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Na goede gesprekken met Guido heb ik goed ontdekt wat ik belangrijk vind en wat ik de komende tijd wil bereiken. Hij gaf me heel goed de ruimte om aan te geven wat ik belangrijk vond. Dankzij Guido sta ik positiever in mijn schoenen met de uiteindelijke beroepskeuze.

by Koen Versseput on Psychologisch Adviesbureau Pad-Vinder

Onze dochter 15 jaar, 4 VWO staat i.v.m. medische problematiek zoals ADHD voor lastige keuzes. Samen met Pad-vinder zijn we het traject voor studie keuze gestart. Een heel uitgebreidt traject wat ons heel veel goede inzichten heeft gegeven voor toekomst keuzes. Ook mbt tot de specifieke situatie waar wij in zitten, heeft dit heel veel opgeleverd. Ja de kosten zijn inderdaad hoger dan andere keuze bureau's maar het is ook wel een ander level van ondersteuning en zeker waard. Naast een studie keuze krijg je inzicht in welke scholen er voor zijn, hoe de scholen presteren en nog veel meer met een flexibele en persoonlijke benadering!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»