Studiekeuzeadvies van Pad-Vinder

Kristalhelder Studiekeuzeadvies In Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam voor VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO en WO.

De afgelopen 8,5 jaar hielpen wij ruim 600 tevreden klanten met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) uit Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam en omgeving, die graag een weloverwogen studiekeuzeadvies willen ontvangen. Pad-Vinder heeft ook ruime ervaring met het geven van studiekeuzeadvies aan mensen met ADHD/ADD, dyslexie, dyscalculie en autisme.

Wat maakt Pad-Vinder een Pad-Vinder?

  • Gratis intakegesprek
  • Dichtbij jouw belevingswereld
  • Persoonlijke benadering
  • Bewezen studiekeuzeadvies methode
  • Begeleiding door deskundige psycholoog
  • Kennis van psychologische problematiek

Kijk nu naar de studiekeuzeadvies animatiefilm

Hieronder staan studiekeuzeadvies testimonials van klanten van Pad-Vinder. Voor meer (video)testimonials wordt verwezen naar de testimonials pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews

Na een verkeerde studiekeuze heb ik het studiekeuzetraject bij Pad-Vinder gevolgd, hierdoor doe ik nu een studie waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar die heel erg goed bij mij past. Ook heb ik veel geleerd over mijn competenties en interesses, waar ik zeker wat aan zal hebben.

Guido heeft mij erg goed geholpen bij het vinden van een passende studie. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen door de verschillende testen die ik heb gemaakt. Dankzij padvinder begin ik zometeen met 100% vertrouwen aan een nieuwe studie!

Het studiekeuze traject heeft mij na zelf een aantal studies gekozen te hebben zonder succes geholpen een richting te zoeken die erg op mij aansloeg. Het studiejaar is net begonnen maar ik voel dat ik een interessante en weloverwogen keuze heb gemaakt met behulp van Guido.

Erg veel over mijzelf te weten gekomen, daardoor viel er een hoop op zijn plaats voor mij. Ik wil Guido ontzettend bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid

Guido Cobelens heeft mij ontzettend goed geholpen om mijzelf beter te leren kennen. Daarnaast ben ik hem heel erg dankbaar voor het feit dat ik echt gewoon een beter beeld heb van mijzelf. Nu hoop ik dat alles verder goed uit gaat pakken, maar ik er veel vertrouwen in!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»